Къде в района на Монтана или Враца мога да намеря надежден сервиз за диагностика на 156 - 2.0? Вече съм се отчаял
Известие
Collapse
No announcement yet.
Надежден сервиз
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от slaviegoКолега положението е трагично. Аз съм пред самоубииствоВчера от VantoTrade - официален сервиз ми искаха само за труд 130 без ДДС за смяна на ремък.
Продължавай да търсиш. Аз продължавам да издирвам коректния сервизВсе пак това не е Опел.
"BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
Comment
-
Първоначално публикувано от georgygПървоначално публикувано от slaviegoКолега положението е трагично. Аз съм пред самоубииствоВчера от VantoTrade - официален сервиз ми искаха само за труд 130 без ДДС за смяна на ремък.
Продължавай да търсиш. Аз продължавам да издирвам коректния сервизВсе пак това не е Опел.
Да бе Майбах еТова нормално ли е. Разбирам70-80 с ДДС ама 160 лева. Е колега те толкова струват ремъците и ролките
. Не съм очаквал.
Comment
-
Другия път прочети преди да си купиш кола, а и 70 лв повече за 50 000 км се нищо. А и Вантотрейд не е квартален сервиз.
Сега като ти кажа, че свещите си струват 250 лвще се зарадваш ли? Писано е многократно обслужването на Т.С. мотора е 500+ лв.
Това е положението. Живота е хубав.
И ако това ще те успокой - смяната на масла и филтри на 159 е към 600лв. Това лично мене ме шокира, защото мой познат има Audi Q7 и в Порше България смяната на маслото и филтрите пак е към 600 лв, камо че на Q7 му трябват 12 литра масло."BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Opel Astra J GTC
Comment
-
Първоначално публикувано от georgygДругия път прочети преди да си купиш кола, а и 70 лв повече за 50 000 км се нищо. А и Вантотрейд не е квартален сервиз.
Сега като ти кажа, че свещите си струват 250 лвще се зарадваш ли? Писано е многократно обслужването на Т.С. мотора е 500+ лв.
И ако това ще те успокой - смяната на масла и филтри на 159 е към 600лв. Това лично мене ме шокира, защото мой познат има Audi Q7 и в Порше България смяната на маслото и филтрите пак е към 600 лв, камо че на Q7 му трябват 12 литра масло.Аlfa Romeo 156 1.8 ГИ
Comment
-
Първоначално публикувано от didiodкви са тия цени,не е квартален сервиз ама тва си е чисто дране.на мен за 135 лв ми смениха ремъци,масла филтри ,диагностики и нз още колко манипулации това вече е нормалноДиагностиката ти е към 25-30 лв.
"BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Opel Astra J GTC
Comment
-
ЗА КОЛЕГИТЕ ОТ СОФИЯ
Смених съединител тия дни в един сервиз, приятел ми го каза, пича се казва ДАНИ. Много разбира от мотори и електричество, личи му. Свестно момче излезе и работи бързо, добре и на добри цени. Сервизът му е в ДРУЖБА 1 в двора на Тих труд, на гърба на гумаджийницата. Днес случайно говидях във и във форума на фенклуба на Ланча, и там са го препоръчали. АЗ ЛИЧНО СЪМ МНОГО ДОВОЛЕН.Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от didiodПървоначално публикувано от georgygДругия път прочети преди да си купиш кола, а и 70 лв повече за 50 000 км се нищо. А и Вантотрейд не е квартален сервиз.
И ако това ще те успокой - смяната на масла и филтри на 159 е към 600лв. Това лично мене ме шокира, защото мой познат има Audi Q7 и в Порше България смяната на маслото и филтрите пак е към 600 лв, камо че на Q7 му трябват 12 литра масло.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от mi6onskiмен в един серивз ми смениха ролки и ремаци и ми взеха 60лв за труд, което си мисля, че е добре :PAlfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobi_33Първоначално публикувано от didiodПървоначално публикувано от georgygДругия път прочети преди да си купиш кола, а и 70 лв повече за 50 000 км се нищо. А и Вантотрейд не е квартален сервиз.
И ако това ще те успокой - смяната на масла и филтри на 159 е към 600лв. Това лично мене ме шокира, защото мой познат има Audi Q7 и в Порше България смяната на маслото и филтрите пак е към 600 лв, камо че на Q7 му трябват 12 литра масло.Цените на Николай Недев от Стамбулийски 155 са с 30% по евтини пак за същите части :! на тези цени работи и нашия сервиз. За труд всеки зервиз си има ценоразпис и клиента може да попита колко ще му струва даден ремонт,ако му изнася го прави ,ако не отива в следващия и го прави на по ниска цена.
RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
0899832271 Сашо
Comment
Comment